√ Verzending vanaf €14,95 √ Grote voorraad √ Levering in NL en BEAfhalen mogelijk    .

black friday isolatiemateriaal

Nieuws

 1. April 18, 2020

  Isolatie voordelig geleverd aan huis

  Precies wat u nodig heeft en voordelig verzonden bij De Isolatie Toko.

  Uniek aan De Isolatie Toko is dat wij al onze producten verkopen als losse isolatieplaten en verpakkingshoeveelheden, bijvoorbeeld per pak(ket) isolatie. Zo profiteert u van voordeel door exact in te kopen wat u nodig heeft, en voordeel door groot in te kopen. Dit is dus aan beide kanten profiteren. Waar u vaak niet aan zult denken is het voordeel bij exact inkopen, dat u geen grote hoeveelheden hoeft af te voeren. Het afvoeren van isolatiemateriaal kost namelijk ook weer tijd en moeite. Alle door ons aangeboden isolatiematerialen zijn per stuk te krijgen. Klik hier voor meer informatie over levereenheden, kwantumkorting en verzendwijzen.

  De Isolatie Toko is uniek in het aanbieden van bijzonder voordelige verzending.

  Bij ons kunt u kleine hoeveelheden inkopen, zonder daarvoor een hoge prijs te betalen. Zo zijn onze losse platen en ook pakketten isolatie

  Lees meer
 2. April 18, 2020

  Keurmerk voor webwinkels

  De Isolatie Toko is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

  Sinds 31 oktober 2018 is De Isolatie Toko door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat De Isolatie Toko voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

  We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van De Isolatie Toko onderstreept. 

  Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

  Lees meer
 3. January 01, 2018

  Geïsoleerd in 2018

  In de bouwsector neemt het belang van duurzaamheid ook meer toe bij zowel de bouwers als opdrachtgevers. De aannemers moeten voldoen aan de bouwbesluiten en de opdrachtgevers zien een investering steeds beter terug in een lange termijn besparing. Nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig zonder gasaansluiting gebouwd, omdat er genoeg duurzame stroom is om deze huizen milieubewust te voorzien van alle benodigdheden. Daarnaast wordt de energievraag van woningen steeds kleiner door onder meer een verhoogde isolatiewaarde en zuinigere elektrische apparatuur.  

   Huizen kregen net zoals vaatwasmachines een energielabel

   

  Lees meer