Verzending vanaf €19,95   √ Grote voorraad

Snelle levering in NL en BE   √ Afhalen mogelijk

Gips-PIR platen

Wanneer u wilt isoleren en afwerken in één klus, doet u dit het best met gipsplaat met isolatie, oftewel gipsPIR. Natuurlijk vindt u ook dit isolatiemateriaal bij De Isolatie Toko. Wij zijn tenslotte een aanbieder van allerhande isolatiemateriaal en bijbehorende producten!

Wat is gipsplaat met isolatie?

In onze webshop vindt u gipsplaat met isolatie, oftewel GipsPIR, van het merk Dewin. Dit is een geïsoleerde bouwplaat van gipskarton waarop PIR-isolatie is verlijmd. Doordat PIR een zeer hoge isolatiewaarde heeft, zoals blijkt uit onze isolatievergelijker, is er een beperkte hoeveelheid van nodig en kan de totale bouwplaat beperkt blijven. Gipsplaat met isolatie, ofwel GipsPIR, kan worden verlijmd of mechanisch worden bevestigd op de ondergrond. Dit is afhankelijk van de omstandigheden. U ziet: door gipsplaat met isolatie bespaart u ruimte én tijd, omdat het afwerken en isoleren met slechts één plaat gebeurt!

Bestel direct uw benodigde hoeveelheid

In onze webshop bestelt u direct de benodigde hoeveelheid gipsplaat voor het isoleren van een binnenmuur of andere isolatieklus in huis. Twijfelt u of dit het juiste materiaal voor uw toepassing is? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp of neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar 085 002 0186 of te e-mailen naar [email protected].

Weergeven als Raster Lijst

2 items

Stel afdalen richting
Per pagina
 1. Gips met PIR isolatieplaat | Afmeting 2600x600x12,5 + PIR (1,56m2) | 30 t/m 140mm PIR
  Vanaf € 32,63 Vanaf € 23,38
  Kies een optie om korting weer te geven
  Toevoegen aan vergelijking
 2. Gips met PIR isolatieplaat | Afmeting 2600x1200x12,5 + PIR (3,12m2) | 30 t/m 140mm PIR
  Vanaf € 61,98
  Kies een optie om korting weer te geven
  Toevoegen aan vergelijking
Weergeven als Raster Lijst

2 items

Stel afdalen richting
Per pagina