√ Verzending vanaf €14,95 √ Grote voorraad √ Levering in NL en BEAfhalen mogelijk    .

black friday isolatiemateriaal

Dewin Renova S+ (Rc 5,00) 2400x1200x106mm PIR met tengels (2,88m2)

SKU
R241210-1
€ 89,66
-
+

Overzicht

Renovatie Sisolatieplaten zijn een goede oplossing voor de renovatie of na-isolatie van hellende daken met schubvormige dakbedekkingen (dakpannen). De Dewin renovatieplaat kan rechtstreeks op het dakbeschot worden geplaatst, mits dat nog in goede staat is.

De Black Friday Deals zijn EXTRA kassakorting en komen bovenop de scherpste prijs.

Dewin Renovatie Sisolatieplaten zijn een goede oplossing voor de renovatie of na-isolatie van hellende daken met schubvormige dakbedekkingen (dakpannen). De Dewin renovatieplaat kan rechtstreeks op het dakbeschot worden geplaatst, mits dat nog in goede staat is.

De renovatieplaat is van hoogwaardig PIR-hardschuim en aan beide zijden voorzien van een dampdichte aluminium folie. De S+ is voorzien van een sponning in de isolatie, waardoor de platen naadloos aansluiten!  Op de plaat zijn drie houten tengels van 15 x 45 mm verlijmd. Na het verwijderen van de dakpannen, de panlatten en de tengels worden de Renovatieplaten met speciale nagels of schroeven bevestigd. Op de tengels kunnen vervolgens de panlatten worden aangebracht. 

Na het verwijderen van de dakpannen, de panlatten en de tengels worden de Renovatieplaten met speciale nagels of schroeven bevestigd. Naden zonodig afschuimen en afplakken met ALU-tape. Op de tengels kunnen vervolgens de panlatten worden aangebracht. De benodigde bevestigingsschroeven en ALU-tape kunt u apart bij ons bestellen.

Productdetails
Dikte PIR 106mm
Lengte 2400mm
Breedte 1200mm
Schrijf uw eigen review
U beoordeelt:Dewin Renova S+ (Rc 5,00) 2400x1200x106mm PIR met tengels (2,88m2)
Uw waardering